Still 9 weeks to go!

Blijf op de hoogte en volg Linda

28 Augustus 2013 | Nederland, Hoogeveen

Toen ik zes weken geleden (vrij plotseling) had besloten dat ik naar Australië wilde vertrekken om daar te werken als au pair, leek het nog heel ver weg. Nu krijg ik toch wel het gevoel dat de tijd heel snel voorbij gaat. Het regelen van de juiste verzekering, een backpack uitzoeken (wat een gedoe!) en een visum aanvragen. Om het visum aan te vragen heb ik gevraagd of de organisatie dat voor me wilde doen. Dat scheelde al veel 'planstress'. De verzekeringen zijn ondertussen geregeld en afgesloten. Nu ben ik alleen nog op zoek naar een goede backpack. Ik dacht dat het wel gemakkelijk zou zijn, maar je moet met best veel dingen rekening houden.

Ik heb nog negen weken om me helemaal voor te bereiden. Negen weken om naar 29 oktober toe te leven en om in die tijd leuke dingen te doen met vrienden en familie.

Vanaf 29 oktober houd ik jullie graag op de hoogte van alles wat ik mee maak. En anders is er altijd nog Skype om te kletsen! :) hihi.

Liefs xoxo

• 28 Oktober 2013 - 22:08

Elianne En Martijn :

Heel leuk! Ik ga je volgen!
    Succes en pluk de dag!

Liefs Elianne