One night left

Blijf op de hoogte en volg Linda

28 Oktober 2013 | Nederland, Hoogeveen

Het lijkt wel gisteren dat ik mijn eerste verslagje had geschreven! En nu, nu ben ik helemaal voorbereid om morgen in het vliegtuig te stappen naar Australië. Waarschijnlijk bedenk ik me straks 10 verschillende dingen wat ik alsnog moet gaan doen... Dat hoort nu eenmaal bij me. Wat wel heel raar is is dat ik totaal niet het gevoel heb ik dat ik wegga voor minimaal een half jaar. Het is wel rot om van iedereen afscheid te nemen, maar ik weet dat ik er iets heel moois voor terug ga krijgen.

Via deze manier wil ik iedereen bedanken voor de lieve cadeautjes, berichtjes, kaartjes en appjes. Ik heb het echt super leuk gehad (voor hoever dat kan in Hoogeveen, hehe) de afgelopen weken! Toch nog veel nieuwe mensen leren kennen en nu ook van die mensen afscheid nemen.

Ik ga proberen redelijk veel te posten (dat moet van mijn tweede vader Henk!), maar uit ervaringen van andere reizigers kan ik dit nooit voor de volle 100% zeggen.

Heel veel liefs,
Linda

• 28 Oktober 2013 - 22:41

Bea:

He Linda morgen is het dan zover. Erg spannend allemaal, tenminste dat vind ik wel.
    Namens Geert, Kevin Ricardo en mij een hele goede reis, en we blijven je volgen. Probeer nog wat te slapen.
    xxx Bea

• 28 Oktober 2013 - 23:09

Henk:

Klopt helemaal Linda. Als we te weinig horen kom ik met je vader naar je toe. En dan ben je sneller thuis dan je denkt. Pas goed op jezelf. Goede reis. ben benieuwd naar je verslagen. Henk

• 29 Oktober 2013 - 06:56

Angela Benjamins:

Hoi Linda.
    Las de laatste tijd al vaker dat je aan het aftellen was.
    Maar voor minimaal een halfjaar naar australie.
    Wat een geweldige ervaring zal dit worden.
    Natuurlijk wel erg moeilijk om je eerste stap in het vliegtuig te zetten.
    Maar zoals je al schijft je krijgt er iets moois voor terug.

Ik wil je heel veel plezier en geluk wensen in Australie
    En een hele goeie reis!

Liefs Angela

• 29 Oktober 2013 - 08:54

Anina :

Hoi Linda,

Veel plezier in Australië! Een geweldig leerzame belevenis waar je altijd op terug zult kijken!

Gr. Je nichie